Be well етикет

Възможността да релаксирате, персоналият подход и максимума грижи от нашия екип към Вас са приоритет в BeWell. Затова следните препоръки ще ни улеснят да постигнем тази цел:

  • Съветваме Ви да пристигнете 10-15 мин. преди запазения час за терапия. Това ще Ви даде достатъчно време да се регистрирате, да попълните нашата анкетна карта и да се консултирате с терапевта си, за да заявите Вашите нужди, предпочитания и изисквания, както и да се приготвите за процедурата си.
  • От всеки един клиент ще бъде изискано да попълни анкетна карта, което ще ни даде полезна информация относно Вашето здравословно състояние, за да може процедурите Ви да бъдат напълно съобразени с него.
  • Ако имате специални нужди и изсквания нашия екип ще координира програма и терапия, специално моделирана за Вас. Всички ние сме отделни личности с различни предпочитания и проблеми и към всеки един от Вас в BeWell се подхожда индивидуално.
  • От съществено значение е по време на процедурата да уведомявате терапевта си за Вашето състояние или възникнал проблем, за да може той да реагира адекватно и по този начин максимално да осигурим Вашият комфорт.
  • При нужда, според вида на терапията или желание от Ваша страна, ще Ви бъде предоставено бельо за еднократна употреба.
  • Моля да обърнете внимание, че посоченото време за всяка процедура е за процедурата сама по себе си, така че Ви препоръчваме да отделите 10-15 минути след приключването й за консултация и евентуални съвети за домашна грижа от страна на терапевта Ви. Понеже ние ценим Вашето време за нас е много важно да Ви предложим график, който винаги ще бъде спазен, така че никога няма да бъдете карани да чакате и винаги ще знаете в колко часа ще приключите.
  • BeWell може да персонализира и часа на Вашата терапия. Ако вие искате да ни посетите, но нямате възможност да дойдете в обявеното от нас работно време, достатъчно е само да се обадите и ние ще уговорим удобен за вас час.

Новини

24.12.2010 Be well отвори врати

Малко преди да изпратим старата година отвори врати Be w...

Към новините