Терапии за тяло

Нашите терапии за тяло съчетават грижа за Вашата кожа, тяло и здраве, както отвън така и отвътре. Те ще ви оставят напълно пречистени, изпълнени с виталитет и енергия. В зависимост от нуждите Ви ние ще Ви консултираме и насочим към процедурата, която е най-подходяща за Вас.

Терапии ЕКО СПА

Използват се ново поколение екологични продукти с подбрано качество и високо съдържание на активни съставки, които са екстрактирани в най-добрите лаборатории във Франция. Добавените аромати, оцветители и консерванти са от хранително-вкусовата промишленост и са изцяло безвредни. Създавнето на линията е вдъхновено от българските традиции съчетани с модерните технологични постижения на 21 век.

Терапия БЪЛГАРСКО КИСЕЛО МЛЯКО

Активна регенерираща, пречистваща и подмладяваща терапия за тяло и лице. Кожата е перфектно полирана и хидратирана в дълбочина. Има незабавен освежаващ и изсветляващ ефект. Процедурата включва биологичен пилинг с млечни киселини, маска с млечни протеини, масаж и обвиване. Натуралните млечни киселини, които са извлечени от българското кисело мляко действат и в дълбочина и чрез фино „разбиване” на седиментните връзки на роговия слой, подобряват абсорбцията, текстурата и гъвкавостта на кожата. А млечните протеини видимо подобряват еластичността й чрез активна рехидратация. В следствие на тези процеси се подобрява клетъчното обновяване. Серията съдържа Lactobacillus Bulgaricus, чиято активност е запазена по специална технология, използвана за първи път в света. Подмладяващото й въздействие е проверено и доказано във времето.

60 мин =45,00 лв

90 мин =60,00 лв

Терапия ТОПЪЛ ШОКОЛАД

Терапия за хидратацаия, омекотяване, подхранване и регенериране в дълбочина. За копринено гладка кожа с дълготраен ефект. За тяло и лице. Използва се 100% натурален шоколад с чисто какаово масло и какаов екстракт. Какаото изобилства от минерални елементи. То съдържа: минерални соли, борещи целулита; витамини, които хидратират кожата; антиоскиданти за борба със състаряването; кофеин, помагащ за сваляне на излишното тегло; полифинилни съединения, които забавят стареенето на кожата и не на последно място теобромин, подпомагащ производството на ендорфини, които се грижат за Вашето добро настроение. Процедурата включва релаксираща баня и масаж на стъпалата, пилинг, масаж с топъл шоколад и обвиване. Докато в последният етап активните съставки се грижат за Вашата кожа ние ще се погрижим за Вашия пълен релакс чрез разтапящ масаж на скалпа, лицето и врата – истинско блаженство. Потопете се!

60 мин =45,00 лв

90 мин =60,00 лв

Терапии GERARD’S

Тонизираща терапия ReMinEssence

Иновация с течни кристали за регенериране, хидратация и тонус. За лице и тяло. Изплозва се скраб за тяло, който съдържа ексракт от червено водорасло, алое (хидратира, омекотява), течен екстракт от родохрозит (съдържа манган, който участва в синтеза на колаген и еластин; подобрява самозащитата на фибробластите срещу вредното влияние на UV-лъчите) и корунт (природен оксид, подобряващ регетеративните процеси). Прави се масаж и обвиване с дълбоко хидратиращ мус крем с течен екстракт от малахит (увеличава продукцията на колаген и еластин) или с лифтинг елексир с ‘’push-up” ефект за интензивно стимулиране и тонус на кожата, оформяне на цялостният й силует. Масаж на стъпалата в началото и такъв на главата, лицето и вратът в края на процедурата я правят още по-примамлива и ще допринесят за Вашия пълен комфорт и релакс. След процедурата ще почувствате кожата си пречистена, дълбоко хидратирана, еластична, тонизирана и стегната.

 

Антицелулитна и моделираща терапия “Green mask”

Тази терапия има ударен антицелулитен ефект, повлиява ефикасно затруднена лимфна и кръвна циркулация. Моделира, дренира, намалява обема и обиколките. Третираните части се подготвят с пилинг „thermal Gommage” с олигоелементи и водорасли за по-добро проникване на активните съставки. Чрез масаж се нанасят последователно двуфазни ампули, антицелулитен гел (съдържа акстракт от исландски лишеи – протектор на кръвоносните съдове; екстракт от бреза, бръшлян и растителен колаген, хиалуронова киселина) и отслабващ крем (дрениращ ефект - съдържа екстракт от градински чай, лимон, портокал и кофеин). Накрая се поставя маската, която е богата на минерални соли и растителни екстракти със силно отслабващо, моделиращо и дрениращо действие. Със своя стимулиращ ефект тя благоприятства проникването на вече нанесените преди това субстанции и едновремено с това третира отпускането и целулита.
40 мин. = 35,00 лв.

Честота на приложението – ударно 6 терапии, два пъти седмично.
Карта за 6 терапии – 180,00 лв.

Kleraderm – дренираща терапия

Използва се концентриран гел с водорасли на базата на минерални соли с полезен дрениращ, моделиращ и отслабващ ефект. Действа при всички случаи на задържане на течности, които благоприятстват появата на целулит, предизвикват чувството на тежест и отоци в долните крайници. Терапията се основава на осмозата. Разликата в концентрацията на соли вътре в организма и тази на гела позволява елиминарането на задържаните течности и токсини, останали от нарушеният метаболизъм. Прави се обвиване със соленият гел с водорасли, към който се прибавят активатори с дрениращ и отслабващ ефект; последва се от лимфен дренаж със стягащо масажно олио с водорасли. След процедурата тялото Ви ще се почувства олекотено. Свалете излишният товар!

 

Терапия с мед и мляко

60мин. =50,00 лв

90мин. =65,00 лв

Терапия с мед и рози

60мин. =50,00 лв

90мин. =65,00 лв

Новини

24.12.2010 Be well отвори врати

Малко преди да изпратим старата година отвори врати Be w...

Към новините