Нашата философия

Целта на BeWell е  да ви накара да се почувствате добре.
Философията е начина по който ще Ви накараме да се почувствате добре:

  • Усмивката и отношението към Вас, което е първото, с което се сблъсквате при нас
  • професионализъм и терапевтичен подход
  • връзката между психическото състояние и ефектът,който то оказва върху тялото,а именно ние ви предлагаме място, където постигате пълен релакс и забравяте за хаоса навън

Процедурите, на които можете да се насладите при нас съчетават:

  • терапевтични техники, които ще възвърнат баланса във физическото и психическото Ви състояние; подход основан на принципа –красотата е вследствие на здраве и душевен комфорт
  • продуктите,които Be Well се стреми да използва са еко,органични и максимално натурални по своя произход.Целта е да се извлече ефект от активните продукти,изключвайки вредното въздействие на създадените по изкуствен път химични съставки.Тези продукти се използват в терапии за детоксикация,рехидратация,дълбоко подхранване и възстановяване еластичността на кожата,за да може тя отново да изглежда свежа и сияйна; ремоделиране контурите на тялото и борба с целулита.
  • ритуали, които ще Ви датат усещането за екзотика от далечна Индонезия и Бали, пълен релакс и комфорт
    Освен това ние прадлагаме специална програма и уникална техника на масаж, която е прадназначена за бъдещите майки в този важен етап от живота им. Тази специален вид масаж е обявен от вестник „Ивнинг стандарт” за „най-добрият масаж в Лондон”.

Всички терапии могат специално да бъдат приспособени и моделирани след консултация с нашия екип към Вашите специфични нужди и изисквания.

Специалистите ни са обучени до най-високо професионално ниво – рехабилитатори и терапевти, които са получили квалификациите си и са практикували в България, Лондон и други места в Европа. Техните умения, опит и лично отношение към клиента са едно от важните неща, които ще направят престоят Ви в BeWell запомнящ се, комфортен и ще бъдат една от причините да си тръгнете с усмивка на лице.

Новини

24.12.2010 Be well отвори врати

Малко преди да изпратим старата година отвори врати Be w...

Към новините