Масажи

Несъмнено един от най-добрите начини да релаксирате и забравите за стреса е масажа. Освен за Вашето психическо равновесие, със своя терапевтичен ефект той повлиява ригидна (напрегната, „схваната”) и болезнена мускулатура, болки в гърба, уморени и отекли крака. Доказано е, че след натоварване мускулатурата се възстановява пет пъти по-бързо чрез масаж  отколкото чрез пасивна почивка. BeWell предлага голям избор от различни видове масажни терапии. Те могат да бъдат приспособени, така че да задоволят вашите индивидуални нужди, за да може да извлечете максимална полза

 • класически масаж – този вид масаж използва терапевтични техники, повлияващи болки, мускулно напрежение и умора, докато в същото време повдига духа и ревитализира. Терапията започва с успокояваща баня с ароматни цветни листенца и масаж на стъпалата, продължава с масаж на цялото тяло, докато в същото време сетивата ви се стимулират от нежното ухание на есенциално масло. Завършва с релаксиращ масаж на скалпа и лицето, което спомага за премахване на главоболие, напрежение и Ви оставя напълно релаксирани и изпълнени с енергия.

  60 мин. = 40,00 лв.
  90 мин. = 60,00  лв.
 • дъблокотъканен / спортен масаж – този вид масаж е по-силен и дълбок, предназначен да достигне и третира по-дълбоко разположена и болезнена мускулатура, както и възли и напрежение, които много често се образуват в областта на гърба, врата и раменете. Това може да бъде и перфектният завършек на Вашата тренировка.

  60 мин. = 45,00 лв.
  90 мин. = 65,00 лв.
 • ароматерапевтичен масаж – предварително подбрани, след консултация с Вашия терапевт, есенциални масла се съчетават с класически или дълбокотъканен масаж, за да се постигне релаксиращ или тонизиращ ефект, според Вашите индивидуални нужди.

  60 мин. = 45,00 лв.
  80 мин. = 55,00 лв.
 •  
 • рефлексотерапия и масаж на стъпалата  -  процедурата започва с баня на стъпалата с ароматни цветни листенца, прави се освежаващ и тонизиращ скраб със специални соли, след което се пристъпва към същинската процедура, която включва масаж на стъпалата и подбедриците и рефлексотерапия. Прилага се дозиран натиск чрез палци, пръсти и ръце, за да се стимуларат нервните окончания през рефлексни точки, разположени на стъпалата,за да се накара тялото по естествен път да подпомогне оздравителни процеси.  Това ще Ви даде невероятно усещане на лекота, все едно че „ходите в облаците”. Чудесен начин да възстановите баланса в тялото си или пък перфектният завършек на дълъг работен или шопинг ден, както и след изморително пътуване.

  40 мин. = 25,00 лв.
 • антистрес пакети – тази забележителна терапия е създадена специално, за да въздейства върху последиците на един напрегнат и динамичен начин на живот.  Този масаж се фокусира върху зони, където се натрупва напрежение, за да Ви доведе до чувство на релаксация, да възстанови баланса в тялото Ви и да Ви зареди с енергия. Може да избирате между следните две комбинации
  -    Дълбок масаж на гърба, врата и раменете, последвани от експресно почистване на лицето и продължителен масаж на скалпа, лицето и врата.
  -    Баня с цветни листенца и скраб на стъпалата, масаж на стъпалата и подбедриците, последван от масаж на дланите и завършека, който ще Ви разтопи – масаж на лице, глава, врат и рамене.
  Почувствайте се мигновенно отърсени от напрежението, пълни с енергия и концентрация.

  60 мин. = 40,00 лв.
 • масаж с четири ръце – вълнуваща и запомняща се терапия. Двама терапевти работят синхронно по едно и също време, използвайки едни и същи движения и еднакъв натиск. Тялото Ви ще се наслади на едно напълно ново усещане.
 •  
 • 80  мин. =95, 00лв
 • 60 мин. =80 ,00лв
  40 мин. = 70,00 лв.
  30 мин. = 40,00 лв.
 • Персонална терапия – консултация с Вашия терапевт ще определи типа масажна техника, съответният натиск и желаните резултати. Това ще даде възможност да се моделира терапия, която ще отговаря и задоволява Вашите индивидуални нужди.
              
  30 мин. = 25,00 лв.
  60 мин. = 48,00 лв.

 

Детски масаж -- Това е масаж за деца между 3 и 12 годишна възраст. Особено полезен е при повишена емоционалност хиперактивност, депресия. Последните световни проучвания показват, че масажът и гимнастиката са и профилактика на затлъстяването. 

Новини

24.12.2010 Be well отвори врати

Малко преди да изпратим старата година отвори врати Be w...

Към новините