Програма "За бъдещи майки"

Ние създадохме специална програма за бъдещите майки, защото знаем колко важно е те да се чувстват добре, спокойни, релаксирани и със самочувствие в този етап от живота си, за да може по този начин да предават само положителни емоции и вибрации на своите бъдещи бебчета. Програмата и продуктите, които използваме са напълно съобразени с етапите от Вашата бременност и състоянието ,в което се намирате.

Aнтистрес пакети

Tази забележителна терапия е създадена специално, за да въздейства върху последиците на един напрегнат и динамичен начин на живот. Бъдейки бремена точно тази процедура ще Ви помогне да се почувствате спокойна и релаксирана. Този масаж се фокусира върху зони, където се натрупва напрежение, за  да възстанови баланса в тялото Ви и да Ви зареди с енергия. Може да избирате между следните две комбинации
-    Дълбок масаж на гърба, врата и раменете, последвани от експресно почистване на лицето и продължителен масаж на скалпа, лицето и врата.
-    Баня с цветни листенца и скраб на стъпалата, масаж на стъпалата и подбедриците, последван от масаж на дланите и завършека, който ще Ви разтопи – масаж на лице, глава, врат и рамене.
Почувствайте се мигновенно отърсени от напрежението, пълни с енергия и концентрация.

60 мин. = 40,00 лв.

Красиви мамчета от GERARD’S

Програма  антистрии и антицелулит – всички знаем за възможните неприятни въздействия на бремеността върху кожата на жената. Ние, заедно с продуктите на  GERARD’S  ще Ви помогнем да предотвратите и евентуално да се борите с появилите се вече стрии и целулит. Продуктите, които се изплозват са абсолютно натурални, хипоалергични и напълно безвредни за Вас и Вашето бебе. Съдържат концентрат от витамин С, растителни масла, пшенични протеини, морски колаген и хиалуронова киселина,  подобряващи еластичността и здравината на кожата, която е изложена на неимоверно разтягане по време на бременността.

 

Новини

24.12.2010 Be well отвори врати

Малко преди да изпратим старата година отвори врати Be w...

Към новините